Categories: Євро-2024

Левченко розповів про очікування від матчу Нідерланди – Англія

Колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився очікуваннями від матчу 1/2 фіналу Євро-2024 між збірними Нідерландів та Англії.

В середу Нідерланди та Англія вирішать між собою долю другої путівки до фіналу Євро-2024. Переможець цього матчу зіграє з Іспанією у вирішальному матчі чемпіонату Європи. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Напередодні Левченко, який добре знайомий з нідерландським футболом, розповів, на що очікує від гри.

«Англійці – це ще більше консервативна команда, ніж Нідерланди, яка може повністю грати від захисту. Якщо з турками ми вирвали перемогу й пройшли далі (хоча у турків на останніх моментах було декілька моментів), то з Англією буде ще складніше. Якщо подивитися, як вони грають, то це буде така шахова дошка.

Саутґейт будує гру насамперед від захисту. Перше – це не пропустити гол. Тому не варто очікувати спектакль, багато голів. Може бути дуже нудний матч, дуже обережний. Ніхто не буде ризикувати. Якщо тільки подивитись на Саутґейта, то можна просто заснути.

Саутґейт хоче, щоб ця Англія грала на нуль, а попереду в них є дуже багато якісних футболістів, кожен з яких може забити. Все буде дуже обережно та прагматично. Куман теж надає перевагу прагматичному футболу.

З турками нідерландці мали моменти, але не йшли бездумно вперед. Тому з Англією Аке, де Врей та ван Дейк будуть грати по позиції, підключатись вперед буде Думфріс. Але при цьому буде контроль мʼяча, тому Рейндерс чи Схаутен будуть залишатись в центрі.

Я дуже чітко розумію, що вони будуть тримати баланс між нападниками та захистом та півзахистом. Бо в цій грі ніхто не захоче пропускати першим. Але мені здається, що в нідерландців будуть моменти на лівому фланзі, де правоногий Тріппʼєр не знає, що робити. Треба знайти правильну тактику.

Багато розмов, чи ставити замість Депая Веґгорста, який виходить і постійно вирішує гру. Ставити Берґвейна чи Малена, який може потріпати нерви супернику. Тут багато можливостей для Рональда Кумана», – заявив Левченко сайту Tribuna.com.

antonio

Share
Published by
antonio

Recent Posts

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

13 години ago

Шовковський висловився щодо ушкоджень Себальйоса та Бражка

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував ушкодження, які отримали Браян Себальйос та Володимир Бражко…

14 години ago

Назаренко висловився про можливий виклик до збірної України

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко поділився думками щодо свого можливого виклику до лав національної збірної…

17 години ago

Шовковський прокоментував перемогу Динамо над Ворсклою в УПЛ

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги над полтавською "Ворсклою" в перенесеному…

18 години ago

Неофіційний представник клубу УПЛ вимагав викликати до збірної його гравців

Джерело повідомило про черговий скандал, пов'язаний із національною командою України. Неофіційний представник одного із клубів…

19 години ago

Арсенал прийняв доленосне рішення щодо Зінченка

З'явилися нові подробиці стосовно становища українського футболіста Олександра Зінченка в складі лондонського "Арсеналу". В останні…

20 години ago