Представники житомирського “Полісся” відповіли на чутки про надання президентом клубу Геннадієм Буткевичем фінансової допомоги “Дніпру-1”.

Нещодавно журналіст Ігор Бурбас повідомив про те, що “Дніпро-1” отримав позику від президента “Полісся” Геннадія Буткевича для того, щоб дограти сезон 2023/24. Стверджувалося, що сума сягала 200 млн гривень.

Тим не менш, у “Поліссі” різко спростували цю інформацію.

“Футбольний клуб «Полісся» рішуче спростовує та заперечує інформацію, що була нещодавно опублікована в ЗМІ, що стосується надання будь-якої допомоги чи фінансування СК «Дніпро-1» з боку президента ФК «Полісся» Геннадія Буткевича. Офіційно заявляємо, що ця інформація є неправдивою.

Футбольний клуб ФК «Полісся» засуджує оприлюднення та поширення неперевіреної і неправдивої інформації, яка завдає шкоди для нашого клубу і усієї футбольної спільноти. Ми закликаємо всіх зацікавлених сторін використовувати тільки перевірені та достовірні джерела інформації, перш ніж робити будь-які висновки або оприлюднювати звинувачення.

Футбольний клуб «Полісся» завжди дотримується принципів чесності, прозорості та справедливості в усіх аспектах своєї діяльності”, – йдеться в офіційній заяві “Полісся”.