В Кривбасі пояснили рішення проголосувати проти виключення Дніпра-1 з УПЛ

Віцепрезидент криворізького “Кривбасу” Артем Гагарін пояснив рішення клубу не голосувати за виключення “Дніпра-1” зі списку учасників УПЛ.

“Кривбас” став одним із 3 клубів, які не підтримали виключення “Дніпра-1” з УПЛ. Згодом Гагарін заявив, що клуби не мають повноважень виключати інший клуб із чемпіонату.

«В цілому, як ми, клуби, можемо голосувати – знімати чи не знімати «Дніпро-1»? Ми не маємо таких повноважень. І усілякі інсайди, що рішення прийняте чи не прийняте якимись клубами – це неправдива інформація.

Це компетенція того органу, який їм видавав атестат – Атестаційного комітету УАФ. Якщо вони дали їм цей атестат, то нехай передивляться і приймуть рішення. «Дніпро-1» не зробив внесок чи не подав вчасно заявку? Нехай УПЛ діє по процедурі і звертається в КДК УАФ. Тут повністю рішення повинно бути за Українською асоціацією футболу.

І ми всі сподіваємося, що вони оперативно зберуться і дуже швидко відреагують, бо до старту чемпіонату залишилося дуже мало часу. Нещодавно вони збиралися, щоб проголосувати за переноси матчів, проти яких виступила більшість клубів – думаю, що також швидко вони зберуться і проголосують і за це питання.

І, нарешті, після цього можна буде визначатися, хто замінить «Дніпро-1». Але і тут питання не до нас. Ми – клуби УПЛ, як ми можемо відповідати за клуби ПФЛ, якими наразі є і «Минай», і «Металіст 1925», і «Лівий Берег», і «Епіцентр». Це рішення повністю повинно бути від УАФ», – сказав Гагарін сайту Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

28 хв. ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

1 годину ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

17 години ago

Шовковський висловився щодо ушкоджень Себальйоса та Бражка

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував ушкодження, які отримали Браян Себальйос та Володимир Бражко…

18 години ago

Назаренко висловився про можливий виклик до збірної України

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко поділився думками щодо свого можливого виклику до лав національної збірної…

21 годину ago

Шовковський прокоментував перемогу Динамо над Ворсклою в УПЛ

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги над полтавською "Ворсклою" в перенесеному…

22 години ago