Півзахисник збірної Аргентини та лондонського “Челсі” Енцо Фернандес прокоментував свою причетність до расистського скандалу.

Напередодні Інтернетом розлетілося відео, на якому футболісти збірної Аргентини після перемоги на Копа Америки заспівали образливу пісню про гравців збірної Франції. В цьому також участь брав і Фернандес.

«Вони грають за Францію, але вони всі родом з Анголи! Вони тра*****ся з трансами, як гей Мбаппе. Їхня мама з Нігерії, а тато з Камеруну. Але в паспорті написано – французи!» — йшлося в пісні.

Згодом стало відомо про те, що гравці “Челсі” родом з Франції були обурені вчинком Фернандеса та відписалися від нього в соцмережах. Невдовзі сам Фернандес на своїй сторінці в Instagram вибачився за свої дії.

«Хочу щиро вибачитися за відео, опубліковане у моєму інстаграмі під час святкувань збірної. Пісня містить дуже образливу лексику, і цим словам абсолютно немає виправдань.

Я виступаю проти дискримінації в усіх формах і прошу вибачення за таке охоплене ейфорією святкування перемоги на Кубку Америки. Це відео, цей момент, ці слова не відображають ні моїх переконань, ні мого характеру.

Мені щиро шкода», – цитує Фернандеса Tribuna.com.