Представник Першої ліги “Діназ” був близьким до зникнення.

Про це повідомив граючий директор клубу Сергій Старенький. За його словами, “Діназ” міг припинити своє існування, але клуб змогли врятувати інвестори. Щоправда, вони не пов’язані з чернігівською “Десною”.

“Вважайте, що ми заскочили в останній вагон потяга, який прямував у новий сезон. Гамлетівське питання “Бути чи не бути?” до останнього висіло в повітрі.

Я провів численні зустрічі з потенційними парнерами та спонсорами, і врешті знайшов людей, котрі погодились підставити надійне плече вишгородському футболу.

Нові інвестори ніяк не пов’язані з чернігівським клубом. Прийде час і ви про все дізнаєтесь. Можу сказати одне: завдяки цим небайдужим людям “Діназ” житиме. Вони врятували команду від смерті.

Тренувальним процесом керує Олександр Рябоконь, що успішно працював з “Борисфеном” і “Десною”. Олександр Головко залишився в штабі, допомогатиме Олександру Дмитровичу в роботі. Воротарями опікуватиметься Вадим Солдатенко, який пару останніх років захищав кольори нашої команди”, – сказав Старенький сайту FootBoom.