Клуб чемпіонату України міг припинити своє існування

Представник Першої ліги “Діназ” був близьким до зникнення.

Про це повідомив граючий директор клубу Сергій Старенький. За його словами, “Діназ” міг припинити своє існування, але клуб змогли врятувати інвестори. Щоправда, вони не пов’язані з чернігівською “Десною”.

“Вважайте, що ми заскочили в останній вагон потяга, який прямував у новий сезон. Гамлетівське питання “Бути чи не бути?” до останнього висіло в повітрі.

Я провів численні зустрічі з потенційними парнерами та спонсорами, і врешті знайшов людей, котрі погодились підставити надійне плече вишгородському футболу.

Нові інвестори ніяк не пов’язані з чернігівським клубом. Прийде час і ви про все дізнаєтесь. Можу сказати одне: завдяки цим небайдужим людям “Діназ” житиме. Вони врятували команду від смерті.

Тренувальним процесом керує Олександр Рябоконь, що успішно працював з “Борисфеном” і “Десною”. Олександр Головко залишився в штабі, допомогатиме Олександру Дмитровичу в роботі. Воротарями опікуватиметься Вадим Солдатенко, який пару останніх років захищав кольори нашої команди”, – сказав Старенький сайту FootBoom.

antonio

Recent Posts

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

2 години ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

3 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

4 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

5 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

6 години ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

22 години ago