Французький “Бордо”, за який грає український футболіст Данило Ігнатенко, оголосив про переведення до третього дивізіону через борги.

Напередодні представники “Бордо” в соцмережах заявили, що не змогли знайти інвесторів, які можуть погасити борги клубу. Через це “Бордо” довелося перейти з Ліги 2 до третього французького дивізіону.

“Незважаючи на те, що дискусії відновилися в останні дні, вчора, в понеділок 22 липня, представники FSG повідомили «Бордо» та його акціонерів, що вони не бажають стати інвесторами клубу, незважаючи на запевнення, надані різними зацікавленими сторонами. Таким чином, за відсутності будь-якої нових інвесторів, «Бордо» відкликав свою апеляцію на рішення DNCG від 9 липня 2024 року.

Таким чином, “Бордо” приймають санкцію адміністративного пониження в класі до Національної ліги 1 на сезон 2024/25 і будуть знову викликані для представлення свого бюджету до DNCG.

Період, що залишився, повинен дозволити «Бордо» повернутися сильнішим і на найвищому рівні. Клуб та його акціонер запевняють вболівальників та всі зацікавлені сторони у своїй рішучості захищати інтереси клубу”, – йдеться в заяві.