Гравці київського “Динамо” відмовилося від рукостискань із футболістами белградського “Партизана” перед їхнім поєдинком у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Протистояння “Динамо” та “Партизана” стало принциповим в першу чергу не через боротьбу за місце в Лізі чемпіонів, а через нещодавній візит сербського клубу до Росії, де він зіграв із місцевими клубами в рамках товариського турніру.

За день до матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між “Динамо” та “Партизаном” головний тренер киян Олександр Шовковський повідомив, що клуб відмовився від проведення будь-яких офіційних заходів. Це також включало відмову від рукостискань з гравцями суперників.

Вже напередодні самого матчу гравці “Динамо” дотрималися своєї обіцянки та не тиснули руку суперникам. Щоправда, їм усе ж довелося привітати гравців “Партизана” в обмеженій формі через вимогу УЄФА.

Нагадаємо, що “Динамо” здобуло розгромну перемогу над “Партизаном” у першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із рахунком 6:2. За “біло-синіх” голами відзначилися Микола Шапаренко, Володимир Бражко, Олександр Караваєв, Владислав Кабаєв, Денис Попов та Олександр Піхальонок.