Головний тренер белградського “Партизана” Александар Станоєвич висловився про поразку від київського “Динамо” в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок “Партизан” зазнав розгромної поразки від “Динамо” в матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Матч завершився з рахунком 6:2 на користь киян.

Після матчу Станоєвич поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

“Невтішний результат для нас. Ми пропускали голи досить наївно і легко, це була друга передача київського «Динамо», і вони показали нам, наскільки вони попереду нас у всіх елементах футбольної гри. Нам залишилося дещо виправити, доповнити добірку і працювати далі. Це показник того, де ми знаходимося по відношенню до Ліги чемпіонів

Неймовірно, у серйозних команд такого не буває. Перший тайм був рівний, вони контролювали гру, не загрожували нам, але це повністю перевернуло гру. У другому таймі вони нас просто переграли, були фізично краще…

Це був справді справжній шок, вони забили три голи на фініші. Ми сказали гравцям намагатися забити, залишатися в грі. Нам вдалося скоротити, але ми не витримали їхнього ритму та їхньої швидкості, пропустили гол, і тоді все вирішилося”, – сказав фахівець.