Колишній гравець та тренер “Динамо” Леонід Буряк прокоментував перемогу киян над “Партизаном” у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Динамо” розпочало свій єврокубковий шлях у сезоні 2024/25 з переконливої перемоги над “Партизаном” у першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Підопічні Олександра Шовковського розгромили суперників із рахунком 6:2.

Напередодні Буряк поділився враженнями від розгромної перемоги “Динамо”.

“Хочу привітати всіх з перемогою, рахунок значний, однак в дебюті зустрічі у динамівців було помітне хвилювання. Це хвилювання призвело до помилки Караваєва. В своєму штрафному майданчику потрібно себе контролювати.

В цілому ж, зазначу, що у порівнянні з минулим роком – це два різних “Динамо”. Але вже зараз потрібно забути цей рахунок і серйозно готуватися до матча-відповіді. “Партизан” завжди був домашньою командою, яка на виїзді часто провалювалась. Однак, у Белграді гостям завжди доводилось важко, тому розслаблятися в жодному разі не можна.

Це просто перший офіційний поєдинок “Динамо” в новому сезоні. Якийсь час пішов на розкачку. Тільки в середині першого тайму у киян почала вимальовуватися гра. Нічого, можна тільки привітати наших футболістів, що вони все це витримали, за рахунку 0:1 зібралися і вирівняли становище. Тепер важливо через цю гру виходити на більш високий рівень”, – сказав Буряк сайту FootBoom.