Півзахисник олімпійської збірної України Максим Хлань розповів про підготовку команди до початку змагань на Іграх у Парижі.

За лічені години збірна України здійснить історичний дебют у футбольному турнірі Олімпіади. В стартовому матчі групового етапу підопічні Руслана Ротаня зіграють проти збірної Іраку.

Напередодні Хлань розповів про готовність олімпійської збірної до турніру.

«Хвилювання немає, але завжди є спортивний мандраж. Ми у бойовій готовності. Вперше в історії зіграємо на Олімпіаді. Ми готові на 100%, можете не хвилюватися за нас. Ми всі сили викладемо на полі, щоб нація пишалася нами. Ми одне ціле — у нас немає якогось очевидного лідера. Ми граємо, як команда, і перемагаємо, як команда.

Наша збірна дуже організована і фізично готова. У нас є дух український — ми його покажемо. Ще після того, як ми заїхали у Олімпійське селище, ми відчули себе частиною великої олімпійської збірної України. Незвично бачити різних спортсменів, нам роздавали сувеніри — це щось нове.

Це вперше в житті на мені така відповідальність. Були розмови з “Лехією”, адже у клубі вагалися. Я просив відпустити мене на Ігри і доклав максимум зусиль», – сказав Хлань YouTube-каналу “ВЗБІРНА”.