Матч груповогом етапу футбольного турніру Олімпіади-2024 між збірними Марокко та Аргентини завершився в незвичний спосіб.

Літня Олімпіада в Парижі ще офіційно не розпочалася, а вже отримала перший гучний скандал. Найбільш обговорюваною подією -2 дня змагань став матч між збірними Марокко та Аргентини у футбольному турнірі.

Пристрасті довкола матчу піднялися наприкінці зустрічі, коли за рахунку 2:1 на користь Марокко головний арбітр зустрічі додав 15 хвилин до часу другого тайму.

На 16-й компенсованій хвилині Аргентині вдалося зрівняти рахунок завдяки голу Крістіана Медіни. Це неабияк розлютило вболівальник із Марокко, які почали вибігати на поле та жбурляли в них пляшки з водою. Невдовзі команди перемістилися в підтрибунне приміщення.

Протягом двох годин стверджувалося, що матч було завершено, і фінальним рахунком є нічия 2:2. Щоправда, потім стало відомо, що після перегляду VAR гол аргентинської збірної було скасовано через офсайд. Також було вирішено, що команди зіграють ще три хвилини.

Протягом цього часу аргентинці не змогли знову забити гол, а тому збірна Марокко виграла скандальний матч із рахунком 2:1.