Головний тренер житомирського “Полісся” Імад Ашур розповів про свої очікування від матчу кваліфікації Ліги конференцій проти “Олімпії”.

В четвер “Полісся” офіційно дебютує на рівні єврокубків. Житомиряни зіграють перший матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конфернцій проти “Олімпії”.

Напередодні Ашур розповів, чого очікує від гри.

“Історичний поєдинок, історичний настрій, чарівний. Дуже був цікавий, непередбачуваний зі складнощами, але нормальними для будь-якого процесу період підготовки. Вийшли наразі на заключний тиждень перед стартом. В гарному настрої, з величезним бажанням створити щось історичне.

Я казав попередньо, що будь-який поєдинок, будь-яка гра, яка до нас відноситься, єдине що нас повинно хвилювати і турбувати саме з точки зору підготовки це саме в день гри.

Завтра я розраховую на те, що ні для кого не буде нічого існувати на ці півтори години і фінішну пряму підготовчу, яка буде перед матчем. Відповідно, ми все це робимо для того, щоб досягати максимального результату в кожній грі. Вже гра розставить все по місцям, бо ми дуже хочемо для себе зрозуміти на якому етапі ми знаходимось зараз і тільки гра на це може дати відповідь.

Але, безумовно, ми готуємось, припускаю, що так як і всі до гри в якій ми зможемо підвищити ймовірність отримати максимальний результат, а саме перемогу”, – сказав Ашур.