Головний тренер юнацької збірної України U-19 Дмитро Михайленко поділився думками про прийдешній півфінал Євро-2024 проти Франції.

В четвер юнацька збірна України боротиметься за місце у фіналі Євро-2024 (U-19). У півфіналі українці зіграють проти однолітків із Франції.

Напередодні Михайленко розповів про свої очікування від матчу.

«Усе добре, усі готові зіграти в півфіналі. На щастя, травмованих у команді немає. Є втомлені, але травмованих — немає, і це хороший знак.

Щодо дискваліфікованих гравців, то це дуже важко, що три футболісти пропускають матч, але в нас є хороші виконавці, які їх замінять. Усі готові брати на себе відповідальність, усі мотивовані та хочуть грати. А зі стартовим складом ми визначимося вже завтра.

Між півфіналами — усього кілька годин. Тож якщо в першому буде ще додатковий час, то ми приїдемо й будемо італійців та іспанців підганяти, щоб закінчували швидше. Але впевнений, що з полем усе буде добре, тому що це гібридне покриття: на 70% штучні волокна, на 30% — трава. Тому воно відновлюється дуже швидко, і ми гратимемо на якісному газоні”, – сказав Михайленко.