У четвер “Полісся” здійснило свій дебют у єврокубках. Житомирський клуб зіграв перший матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти словенської “Олімпії”.

Матч розпочався досить спокійно – команди не створювали небезпечні моменти в перші хвилини зустрічі.

В середині другого тайму “Олімпія” отримала право пробити штрафний прямо на лінії карного майданчика “Полісся” – удар Рауля Флоруца відбив Євген Волинець.

Градус пристрастей підвищувався з кожною хвилиною, наслідком чого стала невелика сутичка між Жорже Сілвою та Пилипом Будківським. Обидва гравці отримали жовту картку.

Перший тайм завершився за нульової нічиєї.

На початку другої половини зустрічі “Олімпія” мала кілька можливостей забити. Скористатися ними команді з Любляни не вдавалося до 56-ї хвилини, коли Флоруц відкрив рахунок.

“Олімпія” на 68-й хвилині мала блискучий шанс подвоїти перевагу. Реда Баултам не добиванні не зміг вразити майже порожні ворота “Полісся” з кількох метрів.

На останніх хвилинах зустрічі “Олімпії” вдалося забити вдруге. Контратака в компенсований до другого тайму час завершилася взяттям воріт від Діогу Пінту.

“Поліссю” не вдалося виправити ситуацію, а тому житомиряни зазнали поразки в історичному дебютному матчі в єврокубках – 2:0 на користь “Олімпії”. Словенський клуб має перевагу перед матчем-відповіддю, який відбудеться за тиждень.