Після перемоги “Лівого Берега” над “Металістом 1925” у серії пенальті перехідний турнір за право зіграти в УПЛ у наступному сезоні продовжився в Рівному матчем між “Епіцентром” та “Минаєм”.

“Епіцентру” вдалося вийти вперед на 12-й хвилині матчу. Микола Миронюк вивів свою команду вперед. Вже за 6 хвилин “Минаю” вдалося зрівняти рахунок завдяки голу від Владислава Вакули.

На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

На початку другого тайму «Минаю» вдалося повести в рахунку. На 57-й хвилині Дмитро Пріхна відібрав мʼяч після помилки «Епіцентра» та миттєво покарав суперників. Тим не менш, «Епіцентру» вдалося відновити паритет – на 67-й хвилині голом відзначився Іван Бендера.

«Епіцентр» знову перевернув гру догори дриґом. На 77-й хвилині Данило Кравчук знову вивів команду з Камʼянця-Подільського вперед.

Наприкінці матчу «Епіцентр» залишився в меншості – Миронюк отримав червону картку після грубого фолу. За кілька миттєвостей «Минай» скористався шансом – Артур Ременяк зробив рахунок 3:3. Саме цей рахунок зафіксував фінальний свисток головного арбітра, а тому вдруге за день у «турнірі чотирьох» відбулася серія пенальті.

В післяматчевій серії «Минай» виявився влучнішим – 5:3.

30 липня «Лівий Берег» та «Минай» у фіналі «турніру чотирьох» розіграють між собою путівку до УПЛ.