Головний тренер київського “Лівого Берега” Віталій Первак прокоментував перемогу команди в “турнірі чотирьох” за право зіграти в УПЛ.

У вівторок “Лівий Берег” упевнено обіграв “Минай” 3:0 у фіналі мінітурніру за місце в УПЛ. Таким чином, саме “Лівий Берег” замінить “Дніпро-1” у новому сезоні УПЛ, що розпочнеться цього тижня.

Після матчу Первак прокоментував історичне досягнення свої підопічних.

“Ми побачили протокол, потім побачили розминку. Також трохи по-іншому почали перебудовуватись, насамперед в обороні. Так що все вийшло за нашим планом, тільки в плани не входило, коли нам футболіст «Минаю» в перекладину попав, а так гра була важкою, обидві команди хотіли виграти, і ми щасливі.

Ми сьогодні святкуємо, і тільки можливо завтра ми зрозуміємо, що ми наробили, тому що треба багато-багато роботи в клубі. Інфраструктура в нас ідеальна, це всі розуміють, але дуже-дуже багато роботи, скоро вже грати треба.

Плануємо [підсилюватись під УПЛ], звичайно плануємо. Ті футболісти, які там ще лишились на трансферному ринку, ми уже не будемо смикатись, але підсилення все одно треба», – цитує Первака Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал “УПЛ ТБ”.