Новини футболу

Відома українська журналістка жорстко розкритикувала Алієва

Українська журналістка Анна Тесленко, також відома як Ахава, поділилася думками щодо колишньої зірки “Динамо” та збірної України Олександра Алієва.

Відносини Тесленко та Алієва не були найкращими, особливо з огляду на інцидент на клубній базі “Динамо”, де Алієв облаяв Ахаву після того, як вона зробила футболісту зауваження щодо того, що він кинув пластиковий стаканчик прямо під ноги.

Напередодні Тесленко негативно висловилася про дії Алієва як військового.

“Я про це (про інцидент на базі “Динамо” – прим.) не думала і тим паче не думаю зараз. Та й взагалі мені пофіг, хто там мене з чим асоціює. Тим більше з Алієвим, який 99,9 % свого часу сидить по лазнях, ресторанах і невідомо чим займається.

Днями він гордо запостив, що він десь в зоні бойових дій. Але це смішно виглядає. До того він смажив філе тунця чи восьминога вдома, а тут він хоче показати, шо активно воює. Я не уявляю, як на це справжні бійці реагують… Комусь тунець, комусь окоп. Служба – вона різна.

Люди розтягли цей відос з якимось подяками йому. В нас люблять ліпити багатостраждальних героїв невідомо з кого. Чого люди не розтаскують його відоси з лазнь та ресторанів, де він переважно проводить своє дозвілля?

Найкращі чоловіки країни гинуть в цей час. І залишаються невідомими. Гинуть ті, які тягнуть цю війну щодня. І в половини навіть УБД нема. А у Алієва є.

Він виклав відос, в якому наїхав на Миколу Тищенка, апелював до нього безпосередньо. Типу, ось в зоні бойових дій скрізь написано, що ти, Коля, “тридварас”. На мою думку це смішно. Бо раніше не бачила якихось активних позицій в Алієва стосовно політичних діячів. Окрім того моменту, коли йому герой скандалів Кирило Тимошенко подарував авто, увага, для війни.

Наступне питання: де він під час цього відео був, в рамках яких акцій його вивезли та куди? Нам це невідомо. Але основне життя Алієва проходить у комфорті в столиці. Чого в нього є такі привілеї, а в інших немає? Люди роками не бачать родин. Коли людина воює, відбиває штурми, сидить тижнями в окопі, їй не до розвеселих селфі-відео на фоні розбитих чиїхось  домівок. А Алієв використовує війну, щоб зібрати лайки в Instagram.

Моє коло друзів майже все воює. Багато хто гине. Як виглядає війна, я знаю. І як виглядають очі, які бачать війну, я знаю,  І це точно не так, як у Алієва в Instagram.

Коли вже суспільство навчиться аналізувати інформацію? Що ж, чекаємо наступні відео Алієва з лазень”, – сказала Тесленко сайту Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

Вінгер київського "Динамо" та національної збірної України Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА категорії А.…

8 години ago

Караваєв висловився про збільшення кількості матчів у сезоні

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв поділився думками щодо збільшення кількості матчів та турнірів у футболі.…

11 години ago

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

13 години ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

14 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

15 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

16 години ago