Колишній нападник юнацьких та молодіжної збірних України, низки українських клубів, серед яких донецький “Шахтар” та київське “Динамо”, Владислав Кулач менш як місяць був у Пюніку.

7 липня 2024 року форвард Владислав Кулач на правах вільного агента перебрався до вірменського “Пюніка”. А вже 4 серпня клуб оголосив про те, що  українець залишив їхню команду.

На офіційному сайті “Пюніка” повідомляється, що контракт було розірвано за взаємною згодою сторін. Вказана причина – особисті проблеми футболіста.

Кулач грав за “Олімпік” та “Шахтар”. З 2010 року форвард 9 років грав на правах оренди за луганську “Зорю”, полтавську “Ворсклу”, “Сталь” (Кам’янське), запорізький “Металург”, “Іллічівець”, “Олександрію”, турецький “Ескішехірспор” та угорський “Гонвед”. Зазначимо, що найбільш невдалим періодом кар’єри було перебування в “Олександрії”, в складі якої за півроку не провів жодного матчу.

У 2020 році Кулач на правах вільного агента приєднався до “Ворскли”, у складі якого в 78 іграх відзначився 33 голами та 3 результативними передачами. За підсумками сезону 2020/21 він став найкращим бомбардиром української Прем’єр-ліги з 15 голами.