Півзахисник донецького “Шахтаря” Георгій Судаков поділився враженнями від перемоги над полтавською “Ворсклою” в матчі 1-го туру УПЛ.

Сезон 2024/25 розпочався якнайкращим чином для “Шахтаря”. “Гірники” без особливих проблем обіграли “Ворсклу” в Полтаві з рахунком 5:0.

Коментуючи успішний матч, Судаков звернув увагу на незадовільний стан футбольного поля на стадіоні “Ворскла” імені Олексія Бутовського.

“Якщо чесно, рахунок закономірний, але гра дійсно була дуже важкою. На такому газоні неймовірно складно грати, і я навіть трішки здивований, що взагалі допускають такі поля до чемпіонату, адже ти не можеш продемонструвати якісну гру на такому покритті.

Але однаково наша команда має неймовірну майстерність, і це можна побачити по забитих голах. Ми довели рахунок до закономірного.

Схоже, така яскрава гра з «Ворсклою» за великої кількості голів сподобалася вболівальникам. Сподіваюся, ми продовжимо серію та йтимемо до своєї мети. Коли перемагаєш з рахунком 5:0, не можеш не бути задоволеним”, – сказав Судаков.