Представник Другої ліги ФК “Ужгород” потрапив в аварію дорогою на прийдешній матч.

Про це напередодні повідомили представники “Ужгорода”. ДТП відбулася під час подорожі на наступний матч Другої ліги проти “Полісся-2”.

Відомо, що внаслідок аварії були постраждалі серед персоналу клубу. Тим не менш, в Ужгороді досі мають намір провести матч.

“Дорогою на гру наша команда потрапила у неприємну ДТП, за 100 кілометрів до Житомира, де запланований поєдинок з “Поліссям-2”.

Тілесні ушкодження отримали головний тренер Яромир Лобода, тренер Роберт Смокоровський, лікар Володимир Червіняк, яких доправили до найближчої лікарні. Меншої тяжкості травми у фізіотерапевта Михайло Данькова та стратегічного директора Фелікса Ардельянова.

Мікроавтобус, у якому їхав керівний та тренерський склад клубу отримав важкі ушкодження і ймовірно не підлягає ремонту.

Команда отримала психологічний удар напередодні гри, проте після тривалих слідчих дій все ж поїхала на вечірнє тренування. У досить обмеженому складі “Ужгород” готується вийти завтра на поле і попри негаразди продемонструвати свій характер.

“Висловлюємо вдячність “Поліссю” та “Поліссю-2” за оперативну реакцію та надану допомогу у трансфері нашої команди з місця ДТП на тренувальну базу та до готелю.