Активні фани “Динамо” висловили своє обурення з приводу того, що колишній президент київського клубу Григорій Суркіс не підтримав заборону на території України діяльність УПЦ МП.

Напередодні, 20 серпня, народні депутати України прийняли рішення щодо заборони в нашій державі російської церкви – Московського патріархату.

Одним з тих, хто голосував проти, був експрезидент “Динамо” та почесний член УЄФА Григорій Суркіс. На таку позицію депутата жорстко відреагували ультрас “Динамо”, опублікувавши звернення до пана Суркіса.

“Ми, фанати “Динамо” Київ, з обуренням дізналися, що Григорій Суркіс, який має відношення до нашого улюбленого клубу, проголосував проти заборони московської церкви. Цей вчинок є черговим підтвердженням того, що Григорій Суркіс діє врозріз з національними інтересами України.

Протягом багатьох років він підтримує зв’язки з проросійськими політиками та олігархами, систематично діючи проти нашої держави”, – йдеться у заяві ультрас біло-синіх, опублікованій у Telegram-каналі “WBC Ультрас “Динамо”.