Головний тренер львівських “Карпат” Владислав Лупашко поділився думками щодо виходу команди до 1/8 фіналу Кубка України.

В середу “Карпати” успішно стартували в новому розіграші Кубка України. Львів’яни впевнено обіграли одеський “Чорноморець” із рахунком 3:0. Голами відзначилися Олег Очеретько, Орест Кузик та Амбросій Чачуа.

Згодом Лупашко прокоментував перемогу своїх підопічних.

“Як мені гра? Непогано. Ми зробили ротацію, порівняно з попереднім матчем. Намагалися дати хлопцям можливість відчути гру, зокрема, дали Жану Педрозу зіграти. Я вважаю, що це його дебют. У попередньому матчі ми дали йому хвилину, щоб він відчув вболівальників. Сьогодні вже дали йому цілий тайм.

Ми задоволені, оскільки знайшли для всіх гравців можливість для ігрового часу, який допоможе їм зрозуміти гру.

Ми обговорювали, що для фанатів це дуже важливо. Результат міг бути різним, проте віддаватися, домінувати, намагатися вигравати, створювати моменти – ми повинні це робити завжди.

Я вважаю, що сьогодні ми зробили фанів щасливими і це найголовніше. У наш час клуби, гравці, тренери повинні грати для вболівальників. Коли ти приходиш на стадіон – ти маєш отримувати емоції. А коли ти приходиш і засинаєш під час футболу, то він нікому не потрібен. Тому коли гравці налаштовані на атаку, то гра стає набагато цікавішою та привертатиме увагу.

Я вважаю, що все більше вболівальників захоче приходити на стадіон. Зараз діти з батьками йдуть додому і вони всі щасливі. Це завдання футбольної команди, тренера та кожного футболіста”, – сказав Лупашко.