Новини футболу

Харлан та Притула передали Металісту 1925 шаблю ціною 10 млн гривень

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан та громадський діяч Сергій Притула передали представникам харківського “Металіста 1925” шаблю спортсменки.

Нещодавно благодійний фонд Сергія Притули провів аукціон, на якому продавалася шабля Ольги Харлан. Переможцем аукціону став “Металіст 1925”, який віддав за шаблю 10 млн грн, які підуть на придбання роботизованих систем “ШаБля”.

Напередодні Харлан та Притула відвідали базу “Металіста 1925”, де й вручили лот.

“Я дуже сильно здивувалася, коли побачила цифри — була в шоці! А в кінці, коли я побачила вже 10 мільйонів, я заплакала, тому що зрозуміла, що це такий ланцюжок: моя робота на доріжці, олімпійське золото, аукціон і потім допомога нашим бійцям! Завдяки “Металісту 1925″ це стало можливим”, – прокоментувала свій візит Харлан.

“Тут все зійшлося. Харківський “Металіст 1925” на аукціоні, організованому чуваком з Тернопільщини, придбав шаблю дівчини з Миколаєва. Тобто ось — схід, захід і південь разом, а відбувалося все в столиці України. Тому все круто, і я дуже вдячний.

Сподіваюся, що ця шабля буде приносити “Металісту 1925” успіхи. Тому що, ще раз кажу, вона дуже енергетично заряджена. І сьогодні, коли ми приїхали, ми побачили цей захват в очах хлопців і дівчат. У дівчат навіть більше. Вони такі великі розумахи. Вісім збірниць в одному клубі. Вісім! На секундочку, ви тільки подумайте.

Тому я сподіваюся, що тепер і генеральний директор клубу, і, можливо, президент “Металіста 1925” Володимир Носов будуть з шаблею виходити перед матчем, як Вільям Воллес у фільмі “Хоробре серце”. Там стояли рядами шотландці, і він скакав на коні, виголошуючи промову: “People of Scotland, you come here to fight like a free man, and a free man you are”. І те саме буде відбуватися з “Металістом 1925”. Буде виходити президент клубу з шаблюкою і благословляти. Благословляти, фактично, приймаючи в лицарі. В лицарі і в лицарки клубу “Металіст 1925”, – сказав Притула.

antonio

Recent Posts

Караваєв висловився про збільшення кількості матчів у сезоні

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв поділився думками щодо збільшення кількості матчів та турнірів у футболі.…

2 години ago

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

4 години ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

5 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

6 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

7 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

8 години ago