Новини футболу

Мілевський прокоментував нічию Динамо із Зальцбургом у Лізі чемпіонів

Колишній гравець “Динамо” та збірної України Артем Мілевський поділився думками щодо матчу-відповіді киян проти “Зальцбурга” в Лізі чемпіонів.

У вівторок “Динамо” провело матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга”. Кияни програли перший матч із рахунком 0:2, а тому їм було необхідно відіграватися на виїзді.

Попри великий пресинг на початку зустрічі, “Динамо” пропустило першим. Контратака “Зальцбурга” завершилася взяттям воріт від Адама Дагіма.

В середині першого тайму “Динамо” вдалося відігратися. На 29-й хвилині Владислав Ванат забив перший гол “біло-синіх” у протистоянні.

Після цього в матчі забитих голів більше не було, а тому гра завершилася з рахунком 1:1. “Зальцбург” обіграв “Динамо” 3:1 за сумою двох матчів, а тому кияни зіграють в основній стадії Ліги Європи.

Згодом Мілевський поділився думками стосовно подій, що відбувалися на футбольному полі в Зальцбургу.

“Трішки прикро, що ми без Ліги чемпіонів. Я не тренер, але я трохи по-іншому зіграв би в першій грі – закрився б. Бо “Зальцбург” має дуже швидких гравців.

Що було б цікаво всім шанувальникам “Динамо”: що ми закрилися чи що ми вийшли в групу? Лише результат.

Не можна знімати таких футболістів, як Ярмоленко. Міняти, за всієї поваги, на Волошина, знімати Бражка, знімати всіх.

Як колись казав один тренер мені: “Не можна міняти Мілевського, не можна прибирати з гри його. Він повинен ходити на одній нозі, на двох ногах, але дуже небезпечний”.

І Ярмоленко дуже небезпечний. Навіть якщо він просто ходитиме полем, він уже відволікає увагу захисників. Не хочу нікому радити, але не можна міняти Ярмоленка. Як би він не втомився, він може будь-якої миті своєю лівою ключкою виконати та забити. Це небезпечно для захисників. Поміняли Ярмоленка – все, до зустрічі.

Всі грали добре, але всі чекають на результат, а не гарної гри. Якщо немає результату, то нікому не цікаво, як ти грав. Усі хочуть бачити гімн Ліги чемпіонів біля телевізора.

Не вийшло і не вийшло, буде Ліга Європи. Але не можна знімати найважливіших людей з гри у такий відповідальний момент. Вони мають грати до кінця, 96 хвилин, 99, б###ь, тисячу хвилин, але вони мають грати, вони небезпечні для суперника”, – цитує Мілевського Tribuna.com із посиланням на програму “Звєров Про Футбол”.

antonio

Recent Posts

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

1 годину ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

2 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

3 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

4 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

5 години ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

21 годину ago