Валерій Іващенко поділився інформацією стосовно його подальшої долі на посаді головного тренера київської “Оболоні”.

В понеділок Telegram-канал “ТаТоТаке” повідомив, що в “Оболоні” прийняли рішення про припинення співпраці з Іващенком. За кілька годин генеральний директор “пивоварів” Олександр Різниченко заявив, що ця інформація не відповідає дійсності.

Щоправда, згодом Іващенко підтвердив, що його все ж звільнили з “Оболоні”.

“Сьогодні (в понеділок – прим.) в першій половині дня в мене була зустріч з директором ФК «Оболонь» Олександром Різниченком, який після обміну думками про виступ “пивоварів” на старті чемпіонату УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені.

Знаєте, кажуть, що в головного тренера завжди повинна бути зібрана валіза. І все ж, я не очікував такої розв’язки, адже хіба що в поєдинку з “Поліссям” був провал, але тут були об’єктивні причини. Банально не встигли відновитися після кубкового протистояння з “Колосом”, де взяли гору лише в серії післяматчевих пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало, особливо з лінією нападу.

Ні, жодних пропозицій я від Різниченка не почув. Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт з “Оболонню” ще на рік.

Знаю тільки, що тренування проводитиме мій помічник Олександр Антоненко”, – сказав Іващенко сайту Sport.ua.