Півзахисник житомирського “Полісся” Еміль Мустафаєв поділився думками щодо виступів команди на початку сезону.

Сезон 2024/25 розпочався для “Полісся” дебютним вояжем у єврокубках. Щоправда, житомиряни поступилися “Олімпії” з Любляни в протистоянні 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Водночас, “Полісся” є одним із лідерів УПЛ. На міжнародну перерву підопічні Імада Ашура пішли на міжнародну перерву на 2-му місці в турнірній таблиці, набравши 10 очок у 4 матчах.

Напередодні Мустафаєв поділився думками щодо стартового відрізку сезону для “Полісся”.

“Якщо брати з єврокубками, то я не скажу, що ми прямо їх провалили, але виступили зовсім не так, як хотіли. У нас з’явилося багато нових людей, новий тренерський штаб, інші вимоги.

Нам потрібно було трошки більше часу, тоді б протистояння із “Олімпією” вийшло зовсім іншим. Навіть після цих матчів було видно, що ми почали набирати хід у чемпіонаті.

У першій грі із “Шахтарем”, я вважаю, що ми майже нічого не дали їм створити. Ми добре зіграли в обороні. Через це нам вдалося виграти цей матч. Далі була гра проти “Інгульця”, ми добре грали і мали перемагати.

У першому таймі гра була рівною, а у другому ми їх повністю переграли, просто не використали свої моменти. А потім ми виграли дві поспіль гри. Тому я задоволений тим, як ми зараз йдемо”, – сказав Мустафаєв сайту “Український футбол”.