Колишній зірковий легіонер київського “Динамо” Мігел Велозу оголосив про завершення професійної кар’єри.

Про своє рішення Велозу напередодні оголосив на своїй сторінці в Instagram. У прощальному дописі він поділився світлинами у футболці клубів, за які він виступав протягом своєї кар’єри. Не забув португалець і про “Динамо”.

“Після багатьох років на полі, після багатьох боїв, емоцій і перемог настав час попрощатися з футболом. Це було непросте рішення, але настав правильний час перегорнути сторінку та почати нову главу.

Озираючись на всю свою кар’єру, я не можу не сказати, що це була справді неймовірна подорож. Це були інтенсивні роки, сповнені емоцій, які я завжди буду носити з собою.

Я хочу щиро подякувати своїй родині, усім одноклубникам, з якими я ділився в роздягальні, і всім тренерам, які допомагали мені рости. Але окрема подяка вам, уболівальникам. Ти щодня давав мені сили та мотивацію, змушуючи мене відчувати себе частиною чогось великого.

Дуже дякую всім!”, – написав Велозу в дописі.

Нагадаємо, що Велозу виступав у складі “Динамо” з 2012 по 2016 роки. У футболці киян португальський хавбек зіграв 127 матчів, у яких забив 14 голів та віддав 20 результативних передач.
Разом із “Динамо” Велозу став дворазовим чемпіоном України та дворазовим володарем Кубка України.