Воротар донецького “Шахтаря” Кіріл Фесюн поділився спогадами про свій перехід до “гірників”.

Цього літа Фесюн розпочав новий етап своєї кар’єри. Молодий голкіпер перейшов із ковалівського “Колоса” до донецького “Шахтаря”.

Чутки про перехід Фесюна до “Шахтаря” ширилися в ЗМІ ще задовго до офіційного оголошення. Щоправда, на той момент сам гравець активно заперечував цю інформацію. Напередодні Фесюн пояснив, чому тоді обрав таку позицію.

“Розумієте, я на той момент був гравцем “Колоса”. В нас почався тоді досить важкий період, ми втрачали очки у матчах де не мали цього робити. І саме в цей момент на всіх сайтах, у соцмережах постійно писали про мене в контексті “Шахтаря”. Хоча я був футболістом ковалівського клубу і робив все можливе, щоб команда досягла максимальних цілей у сезоні.

Я не пам’ятаю вже точну дату, але дійсно, десь весною, мені агент повідомив про зацікавленість з боку “Шахтаря”. Медогляд насправді був, однак я точно не пам’ятаю, коли саме.

В принципі, про перехід в “Шахтар” я вже знав весною, але не хотів придавати цьому великого значення, тому що поважав ковалівський клуб та партнерів по команді і був повністю зосереджений на виступах за “Колос”, – сказав Фесюн в інтерв’ю сайту Football.ua.