Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс поділився думкам щодо шквалу критики на адресу головного тренера національної збірної України Сергія Реброва.

Протягом останніх днів Ребров став головною ціллю шквальної критики з боку вболівальників. Збірна України під його керівництвом програла Албанії (1:2) та Чехії (2:3) в стартових матчах Ліги націй.

Невдалі результати збірної України відновили дискусії щодо можливої відставки Реброва, про яку почали говорити ще під час Євро-2024.

Напередодні Суркіс став на захист Реброва та висловив свою підтримку колишньому гравцю та тренеру “Динамо”.

“Я почитав усю критику, якій піддалася збірна України після поразок від Албанії та Чехії і в багато в чому, не згоден. Я не буду розмірковувати, чи правильну тактику обрала збірна України, чи ні.

Я не професіонал. Перш за все, щоби про це говорити, треба знати мікроклімат у команді. Якщо є гарний мікроклімат у команді, як кажуть “один за всіх і всі за одного”, то тоді приходять результати.

Але я дивлюся, що основний шквал критики понісся на Сергія Реброва. Хочу підкреслити, що його ледь не два роки вся країна хотіла бачити на чолі збірної і чекали, як манну небесну, що він прийде і все буде одразу: національна команда почне перемагати і виграє чемпіонат Європи, бо в нас найталановитіша молодь і так далі”, – заявив Суркіс.