Журналіст проєкту “Дніпрянин” та кореспондент сайту “Український футбол” Ігор Лисенко прокоментував ситуацію стосовно його конфлікту з президентом “Інгульця” Олександром Поворознюком.

Кілька днів тому в Інтернеті з’явився запис уривку розмови Поворознюка з кореспондентом сайту “Український футбол” Ігорем Лисенком. Коли журналіст задав питання про трансферну політику “Інгульця”, він почув у відповідь лайку та образи з боку Поворознюка.

Згодом під час розмови з Ігорем Бурбасом Поворознюк пригрозив Лисенку, що “може є######к набити, якщо він цього журналіста зустріне, і він знову буде ставити тупі питання”. Також президент “Інгульця” вступив у перепалку з очільником Асоціації спортивних журналістів України Олександром Гливинським.

Напередодні Лисенко прокоментував розмову Поворознюка з Бурбасом та Гливинським та закликав вжити заходів щодо дій президента “Інгульця”.

“Багато хто мене питає, що я думаю про останній випуск Бурбаса, де Поворознюк замість вибачень примудрився пробити ще більше дно: до образ додались погрози. У тому числі стався конфлікт між ним та головою Асоціації спортивних журналістів України Олександром Гливинським.

Думаю я наступне – людина зовсім втратила почуття реальності. Судіть самі:

– Спочатку смішний ультиматум про зняття “Інгульця” з чемпіонату, на який ніхто не повівся.

– Потім нічим не обґрунтована хамська поведінка під час інтерв’ю стосовно мене.

– “Фраер здав назад” – “Інгулець” не буду зніматися з УПЛ, а отже всі мої питання були цілком логічні та виправдані.

– Цирк в ефірі у Бурбаса, де спочатку йдуть прямі погрози мені, а потім образа стосовно доньки Олександра Гливинського.

Наступний розвиток подій буде проходити виключно в юридичній площині з максимальною гласністю. Замовчати, “порішати” вже не вийде. Процес запущений. Комітет з етики та чесної гри УАФ вже отримав і продовжує отримувати від мене пояснення і сподіваюсь, що винесуть справедливе рішення з накладенням відповідних санкцій. Обіцяю тримати вас в курсі”, – написав Лисенко в Telegram-каналі “Дніпрянин”.