Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги над полтавською “Ворсклою” в перенесеному матчі 4-го туру УПЛ.

У середу “Динамо” в Києві прийняло “Ворсклу” в рамках перенесеного матчу 4-го туру УПЛ. Попри непросту гру, “Динамо” вдалося обіграти суперників із рахунком 3:1. На голи Браяна Себальйоса, Олександра Караваєва та Олександра Піхальонка “Ворскла” відповіла взяттям воріт від Самсона Ієде.

Завдяки перемозі над “Ворсклою” “Динамо” стало новим лідером чемпіонату України, набравши 15 очок.

Після матчу Шовковський поділився думками щодо подій, які відбувалися на футбольному полі.

“Вітаю всіх вболівальників “Динамо” з перемогою і передусім дякую нашим захисникам – Збройним силам України – за можливість проводити цей чемпіонат.

Стосовно гри: ми увійшли в непростий графік, будемо грати через два дні на третій, через три дні на четвертий. Додаються матчі Ліги Європи з «цікавою» вимушеною логістикою завдячуючи нашим сусідам з-за “поребрика”. Але маємо те, що маємо… Готуємося.

У нас є чудова можливість здійснювати ротацію, що ми зробили сьогодні і плануємо робити надалі для того, аби по-перше, всі гравці були в тонусі, всі були готові вийти на футбольне поле, а по-друге, у гравців була можливість відпочивати і готуватися до матчів”, – сказав Шовковський.