Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська “Ворскла” стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може вилетіти з турніру через нефутбольні причини.

Війна в Україні додала чимало логістичних проблем для українських спортсменів. Через закритий повітряний простір атлети мають витрачати більше часу на переїзди закордон.

З черговою проблемою зіткнулась жіноча футбольна команда “Ворскли”. На правах чемпіонів України команда отримала путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Полтавці вже пройшли “Ригу” (5:0) та “Ференцварош” (2:0). У вирішальній стадії кваліфікації Ворскла зіграє із шотландським “Селтіком” за путівку в групову стадію.

Втім є ризик, що полтавки не зможуть зіграти ці матчі. Офіційний сайт “Ворскли” повідомляє, що команда досі не отримала британські візи і наразі перебувають в очікуванні у Польщі.

Повідомляється, що перепустки до Великої Британії мали бути готові ще минулої п’ятниці, 13 вересня. Обидва матчі проти “Селтіка” мають пройти у Глазго – 22 та 26 вересня. Відзначимо, що учасниками групової стадії жіночої Ліги чемпіонів будуть 16 клубів.

Прямі путівки у цю стадію отримали “Барселона”, “Ліон”, “Баварія” та “Челсі”. Ще 12 команд визначаться за підсумком кваліфікації. У відборі також брав участь віцечемпіон УПЛ “Колос”, але ковалівці програли свої матчі “Аяксу” (1:4) та “Брондбю” (1:2).

ТОП спортивних подій для УКРАЇНИ у 2023 році:

ПІДПИШИСЬ НА ЄВРОГОЛИ в телеграм:

ОПЕРАТИВНО ПІСЛЯ МАТЧІВ