Колишній гравець “Динамо” та національної збірної України Олександр Алієв жорстко звернувся на адресу Анатолія Тимощука.

Наприкінці минулого тижня Тимощук, який публічно не підтримав Україну після повномасштабного вторгнення Росії та якого було позбавлено всіх нагород та почестей, потрапив у черговий скандал.

Стало відомо, що Тимощук узяв участь в аукціоні на підтримку росіян у Курській області. Футболку з його підписом було розіграно на аукціоні. На ньому було виручено близько 700 тисяч рублів.

Дії Тимощука були різко розкритиковані в України. Не залишився осторонь й Алієв, який на своїй сторінці в Instagram різко відреагував на останні новини.

“Хочу сказати за цю кінчену б***ь – за Тимощука, який виставив футболку та допомагає російським тваринам. Я з перших днів казав, що це кінчена мерзота. Ти що ж така б**ь, Тимощук?

Мені дуже і дуже шкода, що я грав з тобою в одній збірній – у збірній України. Ти – російська продажна собака, яка за гроші продалася.

Але запам’ятай – у тебе тут живуть батьки. Дебіл ти кінчений. Тимощук, ти – п***р. Запам’ятай раз і назавжди”, – цитує Тимощука “Чемпіон”.