Новини футболу

Поворознюк знову заговорив про зняття Інгульця з УПЛ

Президент “Інгульця” Олександр Поворознюк висловився щодо можливого зняття клубу з УПЛ.

Кілька тижнів тому “Інгулець” був за крок до зняття з УПЛ. Клуб міг припинити свої виступи в чемпіонаті після того, як не міг отримати дозвіл на проведення матчів на своєму новому домашньому стадіоні. Тим не менш, “Інгулець” продовжив свою участь в УПЛ.

Напередодні Поворознюк висловився про ситуацію з можливим зняттям “Інгульця” з УПЛ.

“Стадіон починав будуватись у 2019 році. Чого так довго? Тому що я його будую за ті кошти, які заробляю. Не краду. Є гроші – я будую, немає – воно трошки чекає.

Коли у 2019 році будувався стадіон, хто думав про бомбосховище? Ніхто. Хто думав, що у 2022 році буде війна? Ніхто. Але ми зробили підвал, планували там ставити техніку, інвентар. Але сталось так, що треба бомбосховище. Ми його зробили, але воно не відповідає критеріям сьогодення, бо не вистачає 10-15 см по висоті.

Що мені тепер робити? Збивати плиту? Але ми вийшли зі становища: уклали договір із райлікарнею. Але, знову ж таки, не введений він в експлуатацію.

У мене одразу до них питання. Коли під час війни дозволяли «Інгульцю» грати на стадіоні, де грає U-19. На той стадіон взагалі нічого немає – ніяких документів. Але це була поблажливість, що під час війни. В мене питання: у нас війна закінчилась?

Все в процесі, воно все одно буде введено в експлуатацію. Так чого так сталось? Це принциповість до “Інгульця”? Якщо “Інгулець” не хочуть там [в УПЛ] бачити, я сказав, що зніму команду. І все.

Слава богу, що в них вистачило розуму піти нам на зустріч. Я хочу подякувати президентів клубів, які дали згоду на те, що “Інгулець” перше коло буде грати на виїзді. Але якщо Кривий Ріг дасть нам дозвіл, деякі домашні матчі ми гратимемо на їхньому стадіоні”, – цитує Поворознюка Tribuna.com із посиланням на його YouTube-канал.

antonio

Recent Posts

В Маріуполі прокоментували чутки про покупку клубу Ракіцьким

Представники першолігового "Маріуполя" відреагували на чутки про придбання клубу колишньому захиснику донецького "Шахтаря" Ярославу Ракіцькому.…

4 години ago

Український футбольний клуб оштрафували за образу арбітра

Аматорський клуб ФК “Миколаїв” (Львівська область) заплатить у сукупності 30 000 гривень штрафу за події…

5 години ago

Алієв жорстко висловився про Тимощука після чергового скандалу

Колишній гравець "Динамо" та національної збірної України Олександр Алієв жорстко звернувся на адресу Анатолія Тимощука.…

7 години ago

Луческу назвав найталановитішого гравця, з яким він працював

Колишній головний тренер донецького "Шахтаря", київського "Динамо" і ряду іноземних клубів Мірча Луческу розповів про…

1 день ago

Легенда Шахтаря може придбати український клуб

Як стало відомо "Динамоманії", колишній захисник "Шахтаря" та збірної України Ярослав Ракіцький готується придбати український…

1 день ago

Збірна України вийшла в плей-оф чемпіонату світу з футзалу

Збірна України з футзалу пробилася до плей-оф чемпіонату світу-2024, що зараз триває в Узбекистані. В…

1 день ago