Головний тренер донецького “Шахтаря” Марино Пушич висловився стосовно дебюту за команду туніського захисника Алаа Грама.

Грам, який був одним із літніх підписань “Шахтаря”, офіційно дебютував за команду. Це відбулося в матчі 7-го туру УПЛ проти київської “Оболоні” (4:0).

Грам з’явився на футбольному полі на 80-й хвилині зустрічі та за відведений час віддав 7/8 точних передач та виграв 1/1 єдиноборств.

Після матчу Пушич оцінив дебют Грама за “Шахтар”.

“Алаа – це новий гравець, який приїхав до нас з іншої країни, де дуже відрізняється стиль гри, тому йому необхідний час на адаптацію.

Він є великим професіоналом та чудовою людиною, важко й старанно працював цими тижнями на тренуваннях. Ми придивлялися до нього і потроху підводили до дебюту. Сьогодні він отримав таку можливість, і хоча вийшов на неприродній для себе позиції правого захисника, але добре впорався.

Це багатофункціональний футболіст, який може грати як у центрі оборони, так і на правому фланзі. Я радий за Алаа й вітаю з дебютом та високим рівнем гри, який він сьогодні продемонстрував”, – сказав Пушич.