Колишній гравець харківського “Металіста 1925” Микита Безуглий поділився спогадами про роботу з Віктором Скрипником.

В минулому сезоні “Металіст 1925” розпочав багатообіцяючу співпрацю з Віктором Скрипником. Щоправда, цей тандем зазнав провалу: в 14 матчах зі Скрипником харків’яни виграли одного разу, зіграли п’ять разів унічию та зазнали восьми поразок.

Як наслідок, “Металіст 1925” вилетів з УПЛ. На початку сезону “Металіст 1925” програв “Лівому Берегу” в матчі перехідного турніру за право зіграти в УПЛ, після чого Скрипник подав у відставку.

Напередодні Безуглий розповів, яким був період Скрипника в “Металісті 1925”.

“Це було круте піке. Повне фіаско. Я думав над цим. Можливо, не пристосувалися до специфічної тактики. Багато грали ромбом. Десь ця тактика ризикована.

З усім тим тут не лише в тактиці проблема. Якби ми програли три-чотири матчі, то це одне, а в нас було близько десяти поразок. Тому хтось один не винен точно. Винні усі: футболісти, тренери, директори, адміністратори, масажисти, лікарі… Кожен може на себе щось взяти.

Можливо, нам не вистачало агресії в діях попереду. Нам про це і до Скрипника казали. Ми контролювали м’яч, але, доходячи до воріт, не били, не атакували штрафний майданчик. Починалися паси назад аж до воротаря і все таке. Скрипник намагався це виправити, але, як ви бачите, теж не вийшло.

Коли до команди прийшли імениті гравці, то від них, як і від Скрипника, багато чого чекали. Як показує досвід, далеко не факт, що статусні футболісти гратимуть на іншому рівні. Різниця в майстерності може бути не дуже помітною”, – сказав Безуглий в інтерв’ю сайту “Український футбол”.