Головний тренер белградського “Партизана” Александар Станоєвич висловився про виліт збірної України з фінальної частини Євро-2024.

Минулого тижня збірна України завершила свої виступи у фінальній частині Євро-2024. Команда Сергія Реброва посіла 4-е місце в групі E після того, як набрала 4 очки. На турнірі українці поступилися Румунії (0:3), обіграли Словаччину (2:1) та зіграли внічию з Бельгією (0:0).

Напередодні Станоєвич заявив, що засмучений раннім вильотом української збірної, оскільки футболісти “Динамо” не будуть настільки втомленими перед матчами проти “Партизана” у кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Ми слідкуємо за кожним їхнім кроком та абсолютно за всім, що вони роблять. Нам все цікаво. Ми бачимо, що до київського клубу переходять нові футболісти. Динамівці стають сильнішими. Але, нам шкода, що Україна так рано вилетіла з Євро, тому що ми могли отримати більш втомленого опонента.

Українці здобули чотири очки та вилетіли. Таке сталося вперше. У збірній України було шість гравців “Динамо”, четверо з яких футболісти основного складу. Це викликає повагу”, – цитує фахівця “Український футбол” із посиланням на Sportski žurnal.

Нагадаємо, що “Партизан” є суперником “Динамо” в 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.