Колишній головний тренер донецького “Шахтаря” Ігор Йовічевич оголосив про завершення співпраці із саудівським клубом “Аль-Раед”.

Про це Йовічевич повідомив на своїй сторінці в Instagram. Хорватський фахівець пішов із “Аль-Раеда” після року роботи в клубі.

“Я хотів би заявити, що сьогодні моя подорож з ФК “Аль-Раед” підійшла до кінця. Дуже довгий, важкий і складний сезон, з безліччю прекрасних моментів і емоцій.

Ми були разом, як одна сім’я в клубі “Аль-Раед”. Але сьогодні наші шляхи розходяться. Тепер я зможу насолоджуватися переглядом з маленьких екранів.

Я також хотів би нагадати, що коли у нас були погані результати, а також погані часи в клубі, всі члени клубу і президент підтримували мене, весь персонал підтримував мене, всі гравці підтримували мене, і ми підтримували один одного і наполегливо працювали, щоб досягти того, у що ми вірили.

Мені дуже пощастило, що я зміг керувати цим клубом і цими гравцями. Я хотів би подякувати своїм гравцям за кожну хвилину, яку ми провели разом. Я хочу подякувати пану президенту за цю чудову можливість і досвід.
Я також хочу подякувати моєму тренерському штабу, директорам клубу, членам клубу, медичному персоналу і особливо нашим вболівальникам за дивовижну підтримку, яку вони демонстрували протягом цього важкого сезону.

Я бажаю “Аль-Раеду” та моїм гравцям великих успіхів у майбутньому”, – йдеться в дописі Йовічевича.

Зазначимо, що “Аль-Раед” із Йовічевичем на чолі посів 12-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії.