Найстаріший професійний футболіст світу представлений новою командою у віці 57 років

Найстаріший у світі професійний футболіст Кадзуйосі Міура продовжує кидати виклик часу. 57-річний японський нападник був представлений клубом “Атлетіко Сузука” і збирається кинути новий виклик у своїй кар’єрі, яка триває вже понад чотири десятиліття.

Японська команда була заснована цього року Хіросі Сайто, японцем, який жив у Бразилії в місті Жау, розташованому в глибині штату Сан-Паулу.

У недавньому інтерв’ю Казу заявив, що має намір грати до 60 років. Його останнім клубом був португальський “Олівейренсе”.

Цього року він п’ять разів виходив на поле за португальську команду. У своєму останньому матчі, що відбувся 19 травня, він відіграв 26 хвилин проти “Лейшойнша” і був визнаний найкращим на полі.

Казу приїхав до Бразилії в 1980-х роках у віці 15 років і почав свою кар’єру в цій країні, виступаючи за такі команди, як “Сантос”, “Палмейрас”, “Корітіба” та інші. Більшу частину наступного десятиліття футболіст провів на батьківщині, виступаючи за “Токіо Верді”.

Після кількох коротких виступів у Європі нападник у 2005 році перейшов до ФК “Йокогама”, де побив кілька рекордів. Серед них — те, що в 2017 році він став найстаршим футболістом, який грає на професійному рівні.

Загалом він провів майже 40 сезонів як професійний футболіст. Незважаючи на те, що в 1990-х роках він постійно грав у складі збірної Японії, Кадзу так і не взяв участь у чемпіонаті світу, пропустивши фінальні склади в 1994 і 1998 роках.

antonio

Recent Posts

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

53 хв. ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

2 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

3 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

4 години ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

20 години ago

Шовковський висловився щодо ушкоджень Себальйоса та Бражка

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував ушкодження, які отримали Браян Себальйос та Володимир Бражко…

21 годину ago