Довбик оцінив свої виступи в минулому сезоні

Нападник “Жирони” та національної збірної України Артем Довбик дав оцінку своїм виступам у сезоні 2023/24.

Попередній сезон став особливим для Довбика. Він був його дебютним у складі “Жирони”. Довбик став найкращим бомбардиром іспанської Ла Ліги та звернув на себе увагу багатьох європейських клубів. В той же час, вразити на Євро-2024 Довбику не вдалося – жодної результативної дії на турнірі.

Напередодні Довбик на своїй сторінці в Instagram підбив підсумки свого сезону.

“Прийшов час підвести підсумки… Хочу сказати декілька слів про Євро, та про цей сезон в цілому.

Якщо брати командний виступ, то останні дві гри показали, що на такому турнірі потрібна концентрація з першої хвилини і впродовж всіх матчів. Перша гра виявилась для нас фатальною, і саме через неї ми не змогли продовжити наш шлях.

Стосовно свого індивідуального виступу, то я абсолютно не задоволений своєю грою. Очевидно, що після клубного сезону, я та всі інші, очікували більшого. Але я проживаю цю кризу з думкою про те, що вона зробить мене сильнішим. Змінити вже нічого неможливо, тому залишається тільки прийняти це та йти далі.

Стосовно мого дебютного сезону в Ла Лізі, то він був дуже емоційним та насиченим. Для любителів статистики, експертів (професійних та диванних) і всіх, хто став розбиратись в футболі, трішки цифр: за 11 місяців мені вдалося зіграти 54 матчі, 3691 ігрову хвилину і зробити [29+11] – 40 результативних дій. Вважаю, що для дебютного сезону це виглядає непогано.

А зараз хочу тільки подякувати всім ,хто мене підтримував, коли було нелегко, в першу чергу. А нелегко було багато разів, і вміння тримати удар тепер відпрацьоване в мене добре.

І наостанок хочеться нагадати людям тільки про одне – не забувайте підтримувати та допомагати воїнам, які боронять нашу країну. Слава Україні!” – написав Довбик.

antonio

Recent Posts

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

2 години ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

3 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

4 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

5 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

6 години ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко став новим амбасадором київського "Динамо". Про початок співпраці…

22 години ago