Categories: Євро-2024

Левченко оцінив виступ збірної України на Євро-2024

Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко висловився про виступ команди Сергія Реброва у фінальній частині Євро-2024.

Збірна України завершила свої виступи на Євро-2024 на стадії групового етапу. Підопічні Сергія Реброва посіли 4-е місце в групі E, набравши 4 очки. Українці програли Румунії (0:3), обіграли Словаччину (2:1) та зіграли внічию з Бельгією (0:0).

Напередодні Левченко прокоментував невихід збірної України з групи.

“Коли ти програєш першу гру, то тоді вже можна виграти другу на морально-вольових, із Бельгією хотіти забити гол і не вийти.

Багато людей скажуть, що ми грали з 5 захисниками, але для мене це не захисна тактика – ми граємо з двома нападниками. Це можна занести лише в актив.

Але, як сказав Ребров, ми програли цей матч ще з румунами. Ми програли цей матч, коли вийшли не на 100% зарядженими на цю гру і румуни нас порвали. Та гра нас дуже зламала. І коли перед Євро всі казали, що треба обігрувати румунів і словаків, і з Бельгією грати на нічию – останнє ми зробили, але румунам програли. Ця гра, ця тактика була менш агресивною. Це треба розбирати, шукати, що сталося. Бо ця збірна має дуже великий потенціал і може грати набагато краще”, – сказав Левченко сайту Tribuna.com.

antonio

Share
Published by
antonio

Recent Posts

Відомий розклад матчів 9-го туру УПЛ

Визначився розклад матчів 9-го туру української Прем'єр-ліги. Напередодні УПЛ затвердила дати та час початку матчів…

13 години ago

Ворскла розпочала зміну газону на домашньому стадіоні

Полтавська "Ворскла" розпочала процедуру зміни газону на своїй домашній арені. Протягом перших тижнів нового сезону…

18 години ago

Срна висловився про проблеми Шахтаря на початку сезону

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Дарійо Срна поділився думками щодо проблем команди на початку сезону. Кампанія…

19 години ago

Луческу назвав Україну своєю другою батьківщиною

Наставник збірної Румунії Мірча Луческу, який велику частину своєї кар'єри віддав "Шахтарю", висловився про стан…

20 години ago

УАФ прийняла рішення щодо потенційного договірного матчу в чемпіонаті України

Керівництво закарпатського клубу "Минай" запідозрило своїх футболістів у нечесній грі. Це сталося після поразки команди…

20 години ago

Колишнього тренера Шахтаря звільнили з клубу Роналду

Саудівський "Аль-Наср", за який грає португалець Кріштіану Роналду, припинив співпрацю з колишнім головним тренером "Шахтаря"…

21 годину ago