В Поліссі висловилися про серйозну травму Бескоровайного

Віцепрезидент житомирського “Полісся” Володимир Тесля поділився думками щодо нещодавньої травми новачка команди Данила Бескоровайного.

Лише за кілька днів після свого переходу в “Полісся” Бескоровайний зазнав травми хрестоподібної зв’язки коліна, через яку він може пропустити значну частину наступного сезону.

Напередодні Тесля розповів, як сприйняв новину про травму Бескоровайного.

“Ні, ну це був шок. Це реально шок, тому що ми на нього дуже розраховували. Коли поспілкувалися з ним, побачили, що він виважений, інтелектуал, благородний футболіст. Видно, що він – лідер, він з перших тренувань увімкнувся в роботу. Навантаження дуже великі на кожному тренуванні, а він віддавав себе на 100 відсотків. Ця людина відразу прописалася в команді, він професіонал і все.

Я якраз був на цьому тренуванні, коли він на рівному місці…Якби там була якась ігрова ситуація, а тут просто на рівному місці… Дивишся, нога змістилася, він падає. І тут, розумієш, це вже щось недобре. Лікарі швидко все зробили, але набряк з ноги не зійшов, хоча він на неї наступав. Лікар казав, що все буде добре, але треба перевірити ногу на МРТ, бо пішло зміщення. На відео ми передивилися, дійсно, було зміщення суглоба – треба МРТ. Відправили на МРТ, яке показало такий шок.

У нього сльози на очах, уявіть, людина приїхала в нову команду на збори. Він розчарувався не тому, що він не буде завтра грати, а в тому, що на нього команда розраховувала, і він підводить команду. В нас є друга команда, ми так зробили, що в нас на кожну позицію є три гравці. Тобто, два основних, які в команді, на кожну позицію та третя позиція в другій команді, вона практично нічим не буде відрізнятися, тільки по вікові. А так вони по готовності всі практично однакові.

Це велика втрата для нас, але дефіциту в захисті в нас немає взагалі. Процес іде, він непорушений, підняли в першу команду центрального захисника і в нас сьогодні взагалі немає проблеми. А Данило швидко одужує, сезон великий, тому вже на зимових зборах він буде в строю. Потім буде така основна фаза чемпіонату, він буде з нами, тому все буде добре. Це футбол, так буває, так трапляється”, – сказав Тесля.

antonio

Recent Posts

Караваєв висловився про збільшення кількості матчів у сезоні

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв поділився думками щодо збільшення кількості матчів та турнірів у футболі.…

3 години ago

В Україні хочуть створити новий футбольний турнір

Деякі клуби української Прем'єр-ліги пропонують створити новий турнір в Україні. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол…

5 години ago

Назаренко зізнався, що хотів поїхати на Олімпіаду

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко висловився стосовно історії з його можливою участю на Олімпіаді-2024. За…

6 години ago

Стало відомо, коли і ким Реал замінить Анчелотті

У мадридському "Реалі" планують змінити головного тренера. Замість досвідченого Карло Анчелотті поставлять молодого та перспективного фахівця. За…

7 години ago

Український клуб ризикує не вийти на матч Ліги чемпіонів

Полтавська "Ворскла" стала чемпіоном України минулого сезону. Жіноча команда вдала проходила кваліфікацію ЛЧ, але може…

8 години ago

Джерело розкрило подробиці сварки між гравцями збірної України

З'явилися нові подробиці сварки між гравцями національної збірної України Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком. На…

9 години ago