З’явилася інформація стосовно деталей контракту головного тренера національної збірної України Сергія Реброва.

Після невдалого результату збірної України на Євро-2024, який завершився вильотом з групового етапу, розпочалися розмови про можливе звільнення Реброва з посади очільника команди.

Напередодні журналіст Ігор Бурбас розповів, наскільки дорого може обійтися УАФ передчасне звільнення Реброва.

«З того, що я знаю, то великої неустойки у Реброва немає, щоб прямо зараз розірвати його контракт. За моєю інформацією, там не прописано, що повинні йому виплатити наперед за всі роки контракту.

У нього стоїть лише за календарний рік, коли його будуть звільняти. Умовно якщо зараз його звільняти, то до кінця року потрібно виплатити зарплату. Це говорить про те, що Ребров не вимагав якийсь мегаконтракт, який захищав би його наперед.

Якщо порівнювати з Шевченком, у якого був перший контракт на два роки, а потім його ще на чотири підписали, то йому виплатили би [зарплату] повністю за всі роки контракту.

Ребров у рази отримує менше, ніж той же Шевченко на посаді головного тренера. Цифри були опубліковані ще до Євро, що 1.25 млн на рік і він один з найменш високооплачуваних тренерів на Євро був.

Це точно в два рази менше, ніж у Шевченка було. Це не такі гроші, як б не могла витягнути наша УАФ”, – цитує Бурбаса “Український футбол” із посиланням на YouTube-канал “BurBuzz”.